Likör

Klötenkööm- Eierlikör

Moin mien leeve Lüü,

vundaag heff ik een bannig goode Rezept för een egenmaakt Klötenkööm. Dat is wat för de Leckermuuls uenner jo! Denn de Köön is goor keen Kööm, suennern een Likör.

Laten jo de Snoopkram schmecken!

Klötenkööm

Print Recipe
Serves: ca. 750 ml

Ingredients

  • 5 breasige Eigeel (frische Eigelb)
  • 125 g Pudersucker (Puderzucker)
  • 200 ml Slackermaschue (Schlagsahne)
  • 100 ml Duppel-Koorn (Doppelkorn)
  • 2 TL Vanille-Auszug (Vanille-Extrakt)

Instructions

1

De Eigeel mit de Pudersucker mit de Handröger up de hööchde Stuff för tein Minuten lummerig rögen.

2

De Slackermaschue todoon un för oever n' Dumer fief Minuten wieter rögen.

3

Nu den Duppel-Korn mit de Vanille-Auszug todoon un goot uenner de Bült rögen.

4

De Klötenkööm in Buddels fahlen un koold stellen. Vör de Geneet goot schüddeln.

5

-

6

Das Eigelb und den Puderzucker mit einem Rührgerät auf höchster Stufe für zehn Minuten cremig rühren.

7

Die Schlagsahne dazugeben und für etwa fünf Minuten weiter aufschlagen.

8

Dann den Doppelkorn und das Vanille-Extrakt dazugeben und weiterrühren.

9

Den Eierlikör in Flaschen füllen und kalt stellen. Vor dem Genuss gut schütteln.

Hool jo fuchtig,

Carina ♥

 

No Comments

Leave a Reply

*